Matkapealinn Aegviidu võlub loodusradade ja järvesilmadega

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelijärve puhkekeskuse juht Reet Purre tutvustamas Pääsu Villat. Selles hoones avas Eesti vabariigi esimene president Konstantin Päts 1938. aastal turistide kodu.
Nelijärve puhkekeskuse juht Reet Purre tutvustamas Pääsu Villat. Selles hoones avas Eesti vabariigi esimene president Konstantin Päts 1938. aastal turistide kodu. Foto: Kasper Mäe

Aegviidu on tuntud eelkõige looduslike võimaluste poolest: matkaradadest seal kandis puudust ei tule, samuti on omapärased sellesse kanti jäävad seitse metsajärve. Populaarseimaks peatuskohaks  on Nelijärve puhkekeskus, millele pani aluse Eesti vabariigi esimene president Konstantin Päts.

Nelijärve puhkekeskuses pakutakse mitmesugust lõõgastust

Aegviidu südamest mõne kilomeetri kaugusel asuv puhkekeskus pakub nii majutust, toitlustust kui ka lõõgastavaid vaba aja tegevusi, samuti võimalust korraldada suve- ja talvepäevi, pulmi, seminare ning muid ettevõtmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles