Populaarne pood vahetas omanikku

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanikuvahetuse järel ilmusid Rakveres Laada tänaval tegutsevale bürootarvete kauplusele Charloti kirjad.
Omanikuvahetuse järel ilmusid Rakveres Laada tänaval tegutsevale bürootarvete kauplusele Charloti kirjad. Foto: Kasper Mäe

Baltikumi suurim bürootarvete jae- ja hulgimüüja Charlot ostis hiljuti Lääne-Viru vanima toimiva kontori- ja kunstitarvete poe Kontori ja Kooli A&O. Poolte kokkuleppel Rakveres uue, Charloti nime all jätkava kaupluse müügihinda ei avalikustatud.

Nullist alustanud ja ligi veerand sajandit tegutsenud kaupluse, kus müüjad alati sooja naeratuse ja hoolitsusega kliente vastu võtsid ning lahkelt pliiatsi, vihiku või muu tarviku leidmisel abistasid, omanik Ants Olev ütles, et otsustas ühes abikaasaga lõpetada senise äripidamise, sest nende aeg äris sai ümber.

“Otsustasime nõnda, sest tundsime, et 23 aastat jutti 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas töötamine hakkab juba meid kui inimesi muutma,” lausus Ants Olev humoorikalt otsuse tagamaid selgitades. “Oleme ausad, meie maksupoliitikat arvestades [ettevõtlusega] peab selleks, et ära elada ja ots otsaga kokku tulla, tublisti rabelema.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles