Pühad möödusid rahulikult

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidukijuhtide joobekontroll.
Sõidukijuhtide joobekontroll. Foto: Mihkel Maripuu

Nii politseile kui ka päästjatele möödus jaaninädalavahetus rahulikult.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs nentis, et läbivaks märksõnaks oli alkohol, mis pühade ajal nii mõnelegi inimesele pahandusi kaasa tõi.

Nii tabati nädalavahetusel autoroolist kuus alkoholijoobes sõidukijuhti, neist nelja suhtes alustati kriminaal- ja kahe suhtes väärteomenetlust. Esmaspäeval saadi lisaks kätte veel kolm nokastanud roolikeerajat.

Laupäeva hommikul peeti Tallinna–Narva maanteel aga kinni 187 kilomeetrit tunnis kihutanud sõidukijuht, kellele kohus määras karistuseks viis päeva aresti. Tema alkoholi pruukinud polnud.

Politsei sai nädalavahetuse jooksul neli väljakutset seoses lähisuhtevägivallaga, kriminaalmenetlust alustati laupäevase intsidendi puhul, kus Kadrina vallas asuvas talus tõukas 45-aastast naist tema abikaasa. Naine kukkus ja sai viga. Politsei pidas 47-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Piirkonna- ja noorsoopolitseinikud koos abipolitseinikega kontrollisid maakonna erinevates nurkades jaanipidudel viibivaid alaealisi. Kõik kontrollitud noored olid kained. “Õnneks ei juhtunud raskeid õnnetusi ning politseinikel on hea meel, et alaealised jaanipäeva vastutustundlikult tähistasid,” lausus Kristi Fuchs.

Päästjatele andis reedel tööd tugev tuul, mis puid murdis. Jaanilõkked läksid ülekäte Sallas ja Kadrina vallas Kadapiku külas. Viimases põletati lõkkes ka näiteks külmkappi ja autoistmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles