Rakvere krossipoiss sõitis Euroopa meistrivõistluste finaali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Martin Lõhmus võistlustules.
Mikk Martin Lõhmus võistlustules. Foto: Jānis Pastars

Poolas Strykówis peeti nädalavahetusel EMX85 klassi Euroopa meistri­võistluste Kirde regiooni finaaletapp, kus kümne parema seas pääses Euroopa meistrivõistluste finaali ka Mikk Martin Lõhmus (CM Addinol Honda Racing).

Noormees sai finaaletapil neljanda koha ning tagas ühtlasi koha EM-finaalis. Poola võistlus algas Mikk Martin Lõhmusele positiivselt, kui ta lõpetas laupäevase kvalifikatsioonisõidu kolmandana. Pühapäeval peetud esimese finaalsõidu stardikurvis ei suutnud Mikk Martin tema ees kukkunud konkurendist mööduda ja kokkupõrke tagajärjel tuli sõitu viimaste seast alustada. Sõidu jooksul näitas Rakvere krossisõitja kiiret minekut ja tõusis kolmandaks. Teine, väga märgades tingimustes peetud sõit kulges Mikk Martinil rahulikumalt ning sellest tuli viies koht. Kahe sõidu tulemusena kuulus talle neljas koht ning Kirde regiooni tabelis platseerus ta lõpuks viiendale kohale, millega tagas kindlalt koha EM-finaalis.

"Nüüd on kõik kolm Euroopa MV kvalifikatsioonietappi läbi ja Mikk sai vaatamata ühele tehnilisele katkestusele ilusti ilma vaevata finaali. Ta on sel aastal mind positiivselt üllatanud just välismaa sõitudega."
Priit Rätsep, treener

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles