Noorte kergejõustiklaste paremik võistleb Rakveres

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Moldau.
Sander Moldau. Foto: Marko Mumm

Täna ja homme toimuvad Rakveres U23, U20 ja U18 vanuseklassi Eesti meistrivõistlused. Võistlustele on registreeritud üle 550 sportlase 47 klubist.

U23 vanuseklassi noormeeste arvestuses on põnevat duelli oodata teivashüppajate Robin Noole (SK Elite Sport) ja Sander Moldau (Rakvere KJK ViKe) vahel. Hans-Christian Hausenberg (Tartu SS Kalev) on registreeritud 100 m jooksus, 110 m tõkkejooksus, kaugushüppes, kolmikhüppes ning odaviskes. Hooaja parimaid tulemusi lähevad püüdma ka Rasmus Kisel (Audentese SK) 800 m jooksus, Toomas Tankler (Niidupargi KJK) vasaraheites ja Jander Heil (Viljandi KJS Sakala) kuulitõukes, ketta- ning vasaraheites.

Naiste stardinimekirjadest leiame eeldatavalt haarava 200 m jooksu, kus on üles antud Kreete Verlin (SK Fortis), Õilme Võro (Võru KJK Lõunalõvi) ja Liis Roose (TÜ ASK). Verlin teeb kaasa veel 100 m tõkkejooksus ja kaugushüppes, Võro 100 m jooksus ning Roose 400 m jooksus ja 400 m tõkkejooksus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles