Sünnipäevaüllatusest sai elustiil

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Kivro läks ratsatrenni juba viie ja poole aastaselt.
Lisette Kivro läks ratsatrenni juba viie ja poole aastaselt. Foto: Marianne Loorents

Kui Lisette Kivro vanemad tüdruku viienda sünnipäeva peole hobused tõid, ei osanud nad aimatagi, et näpp oli ratsutamisele antud. Nüüdseks elab ratsaspordi rütmis terve tüdruku pere.

Pisike preili oli viie ja poole aastane, kui ema ja isa ta Piira talli viisid. Esialgu ema ei uskunud, et tütar suurt looma silitada julgeb, veel vähem, et tüdruk suure looma selga julgeb istuda.

Esimene suksu, kelle seljas Piira tallis käivad pisikesed lapsed ratsaspordiga tutvust teevad, on šetlandi poni Koidu. Nii õppis ka Rakvere reaalgümnaasiumi neljanda klassi lõpetanud Lisette ratsutama just temaga. Praeguseks on Lisette ratsaspordiga tegelenud umbes poole oma elust ehk üle viie aasta. Sel hooajal on ta medalile tulnud juba sisemeistrivõistlustel, kus saavutas pronksmedali, ja Lääne-Virumaa meistrivõistlustel, kus teenis hõbemedali. Lisaks on ette näidata mitu poodiumikohta Piira ja Pallase talli võistlustelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles