Liiklejad peavad arvestama piirangutega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel pool on liikluspiirangud. Foto on illustratiivne.
Mitmel pool on liikluspiirangud. Foto on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Taristuga seotud tööd toovad ka täna mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel kilomeetritel 122,7–124,7, 126,1–127,2 ja 150,6–153,4 on kehtestatud kiirusepiirang seoses sõidutee markeerimistöödega. 

Ka Järva maakonnas toimub mitmeid teetöid. Truubiremondi tõttu on liiklusele suletud Põikva–Pikkmetsa maantee kilomeetritel 3,1–3,6 ning seda kella 8–16. Ümbersõit on korraldatud Aruküla–Põikva, Laupa–Suurejõe ja Põikva–Pikkmetsa maantee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 12,2 kilomeetrit.  

Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel kilomeetritel 86–86,2 on kehtestatud kiirusepiirang seoses teeilmajaama teeanduri remondiga. 

Jägala–Kärevete maanteel kilomeetritel 47,9–51,5 on kehtestatud kiirusepiirang seoses sõiduteel toimuvate pindamistöödega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles