Värviäri dinosaurus seilab laineharjal

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS-i Later GR suur värvivalik Rakveres Jaama tänaval asuvas kaupluses võib esmapilgul panna külastaja nõutult kukalt kratsima. Tarvilikke nõuandeid jagavad alati asjatundlikud müüjad.
AS-i Later GR suur värvivalik Rakveres Jaama tänaval asuvas kaupluses võib esmapilgul panna külastaja nõutult kukalt kratsima. Tarvilikke nõuandeid jagavad alati asjatundlikud müüjad. Foto: Marianne Loorents

Veerandsada aastat ühel tegevusalal konkurentsis püsida on märk korralikust tööst ja klientide usaldusest. Rakveres Jaama tänaval tegutsev AS Later GR on sellega hakkama saanud.

Kestlikkuse taga on ettevõtte juhi Raivo Saremati kinnitusel läbimõeldud otsused, mistõttu ei pidanud Later näiteks kümmekond aastat tagasi majanduslanguse saabudes oluliselt püksirihma pingutama ega eluspüsimiseks ühtegi töötajat koondama. “Mull järjest kasvas, aga me ei läinud selle kasvuga kaasa,” tähendas Saremat.

Lateri asutamise mõte tekkis omaaegse Nordpanga, hilisema Ühispanga kontori remondi käigus Rakveres 1992. aastal. Firma sündis lihtsal põhjusel: objekti lõpetamisega ametis olnud ehitusfirma meestel oli toonitavate värvidega ootamatult kitsas käes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles