Kärmu põlengus kaotas kodu mitu peret

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elumajast segastel asjaoludel üle käinud punane kukk ei jätnud selle asukatele alles erilist maist vara. Inimesed võivad siiski õnne tänada, et suitsuandur nende elu päästis.
Elumajast segastel asjaoludel üle käinud punane kukk ei jätnud selle asukatele alles erilist maist vara. Inimesed võivad siiski õnne tänada, et suitsuandur nende elu päästis. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädala neljapäeva öösel põles Haljala vallas Kärmu külas kahepereelamu. Pereisa Jaanus Valving (41) oli põlengu ajal kodus koos kahe lapse, venna ning vennanaisega.

Pereisa Jaanuse äratas üürgav suitsuandur, kuid tuli oli juba majas sees. Jaanus toimetas kiirelt lapsed majast välja, ka tema vend ja venna neljandat kuud rase naine pääsesid majast ohutult. Päästmata jäi aga pere kuues liige – väike kodukass.

Jaanuse sõnul oli väga suure tõenäosusega tegemist tahtliku süütamisega, sest maja fassaadil eristusid selgelt kaks tulejutti, justkui oleks maja seinale visatud mingit ainet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles