Lähipäevad toovad vihmasaju

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm läheb sajule. Foto on illustratiivne.
Ilm läheb sajule. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Ilmateenistus prognoosib lähipäevadeks vihmast ja mõõdukalt sooja ilma.

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb kolmapäeval ilm veidi soojemaks, kuid püsib sajune. Öösel on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab vihma. Puhub põhjakaare tuul 1–6 m/s. Sooja on 7–13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7, rannikul puhanguti kuni 10 m/s. Sooja on 16–22 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 8–14 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikeseoht. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 15–20 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 10–15 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4–10, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15–20 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4–10 m/s. Sooja on 10–15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4–10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15–20, Ida-Eestis kuni 22 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles