Kaitselinnakus algab uus “õppeaasta”

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Kägu on oma varustuse laost kätte saanud ja kuulab korraldusi selle kohta, kuhu edasi liikuda.
Paula Kägu on oma varustuse laost kätte saanud ja kuulab korraldusi selle kohta, kuhu edasi liikuda. Foto: Meelis Meilbaum

On vihmane esmaspäeva pealelõuna Tapa kaitseväelinnakus. Juulis Tapal ajateenistust alustavast 640 kutsealusest 176 on kohale jõudnud ja saanud pisut aimu, mida toovad järgmised üksteist kuud. Ülejäänud teenistusse asujaid aga veel oodatakse.

Riviplatsiesine hoone veidi pärast kella 14. Kell 11.30 Pärnust startinud bussid umbes sajakonna kutsealusega ei ole veel kohale jõudnud. Need on tänase (esmaspäevase – toim.) päeva viimased Tapale saabujad.

Õhutõrjepataljoni ülemale major Tanel Lelovile tähendab uute kutsealuste saabumine nii-öelda uue õppeaasta algust. Juba tulnud ja kohe kohale jõudjad on edaspidi majori juhendada. Linnakusse jõudnud ajateenijate meelestatus tundub majori ütlusil vähemalt esialgu olevat positiivne, kuid esimese tunni-kahe jooksul hinnanguid anda on ennatlik. Tegelikud meeleolud selguvad lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles