Invaskuutri põleng jättis vanaproua liikumisvõimetuks

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kesklinnas ühe kortermaja trepikojas toimunud põlengus hävis elektriline invaskuuter, mis oli ühe vanaproua ainuke liikumisvahend.
Rakvere kesklinnas ühe kortermaja trepikojas toimunud põlengus hävis elektriline invaskuuter, mis oli ühe vanaproua ainuke liikumisvahend. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeva õhtul sai häirekeskus väljakutse Rakverre Tuleviku tänavale, kus trepikojas oli süttinud elektriline invaskuuter. Must suits hävitas renoveeritud maja trepikoja ning eaka proua Leili ainsa liikumisvahendi.

Trepikoja tulekahju hoidis majaelanikke korterites lõksus ning inimesed pääsesid välja pärast seda, kui päästjad olid paigaldanud ventilaatorid. Kiirabi tegi kindlaks, et õnnetuses ei saanud kannatada ükski inimene.

Segaduses Leili ei mõista siiani, kuidas skuuter põlema süttis, sest masinale tehti kevadel täishooldus. Skuuter seisis tavapäraselt trepikojas ning vanaproua sõnul ei olnud sõiduvahend elektrivõrku ühendatud: “Ma laen teda hommikuti, õhtul ta juhtme otsas ei olnud. Aga õhtul kuskil poole üheksa paiku oli kõik juba paksu suitsu täis. Tegelikult käis üks pauk ka, aga ma ei tea, kas rattast või millest,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles