Rannajalgpallikoondisest leiab Tarva vormi kandnud vutimehi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Juha aitas Rakvere JK Tarvas meeskonna möödunud hooajal Eesti esiliiga meistrivõistlustel pronksmedalile.
Joosep Juha aitas Rakvere JK Tarvas meeskonna möödunud hooajal Eesti esiliiga meistrivõistlustel pronksmedalile. Foto: Ain Liiva

Eesti rannajalgpallikoondisel käib viimane ettevalmistus eeloleval homme Portugalis Nazares algavaks Euroliiga B-divisjoni etapiks. 

Mängiva peatreeneri Kristian Marmori juhendatav kümneliikmeline Eesti koondis kuulub turniiril ühte alagruppi koos Rumeenia ja Serbiaga. Et tagada pääs kõrgemasse, A-divisjoni, tuleb aste allpool parimat asetust omavatel eestlastel enda alagrupis saavutada esikoht.

31-aastane Kristian Marmor on Rakvere jalgpallipublikule tuttav mees: viis aastat tagasi kandis ta JK Tarvas mänguvormi. Veelgi värskemad mälestused peaksid kohalikel jalgpallihuvilistel olema teisest koondislasest, 21-aastasest Joosep Juhast, kes käis alles mullu Lääne-Virumaa jalgpalli lipulaeva eest Eesti meistrivõistluste esiliigas platsil ning aitas meeskonna kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles