Filmistaarid jätsid Rakverre tulemata

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk filmi "Rotilõks" võtetelt.
Hetk filmi "Rotilõks" võtetelt. Foto: Internet

Pühapäeval pidi enne uusfilmi „Rotilõks“ linastumist Rakveres saama kohtuda peaosatäitja Mait Malmsteni ja filmilooja Andres Puustusmaaga, kuid külastajate suureks pettumuseks mehi kohale ei ilmunud.

„Olin seda filmi juba näinud, aga läksin ,uuesti just selle väljareklaamitud kohtumise pärast. Kui teatati, et staarid kohale ei tule ega vasta ka telefonile, siis tundsin end küll väga halvasti,“ ütles kinos petta saanud Janika.

„Mul pole ammu nii piinlik olnud,“ kostis teatrikino esindav Jaanus Lekk. Ta oli kutsunud Andres Puustusmaa rahvaga kohtuma, Puustusmaa lubas veel haarata kaasa Mait Malmsteni. Rakveres pidavat nad olema pühapäevast esmaspäevani, kui ikka seansil publikut on.

„Pühapäeval helistasin üle, et kas on tulekul ja millal jõutakse. Paraku mu kõnele ei vastatud,“ kahetses Lekk, kes vabandab kinohuviliste ees.

Jaanus Lekk ei oska siiani tuua põhjust filmimeeste mitteilmumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles