Kossutreener Sõber saab jälle vanaisaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Tairo Lutter

Legendaarne korvpallitreener Andres Sõber ootab viimastel päevadel Padaorus pikisilmi teateid ookeani tagant. Lähipäevil peaks teda ja abikaasa Hellet rõõmustama peretütardest noorim, Kanadas Vancouveris elav Liisu, kes saab emaks.

“Olen praegu poissmees, sest naine on Kanadas, kus tütar peaks kohe-kohe sünnitama. Helle on seal Liisule abiks,” kinnitas Andres Sõber. “Mina hoolitsen kodus koerte eest, käin Vinnis Erkmaa Suvekursuse kossutreeninguid vaatamas ja teen ujulas oma ujumisringe.”

Lisaks muudele tegemistele kannab varsti neljakordse vanaisa staatusse tõusev Jorr, nagu lähedased kamraadid ja kunagi mehe käe all mänginud pallurid teda kutsuvad, hoolt kodumaja juures väikese maasikapeenra eest. Seda haritakse suviti eelkõige USA-s Chicagos elava keskmise tütre Marju kolme lapse tarvis. Seega on viimaste uudiste taustal Andresel ja Hellel põhjust peenart pikendada. Soomes elaval vanemal tütrel Triinul esialgu järelkasvu ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles