Tapa võimu­koalitsioon läks lõhki

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunis esitasid Tapa vallavolikogu opositsiooni kuuluvad saadikud umbusaldust volikogu esimehele Toomas Uudebergile. Uudebergi umbusaldamist toetab Tapa reformierakondlaste juhi Reigo Tamme teatel ka võimuliidust lahkunud reformierakond.
Juunis esitasid Tapa vallavolikogu opositsiooni kuuluvad saadikud umbusaldust volikogu esimehele Toomas Uudebergile. Uudebergi umbusaldamist toetab Tapa reformierakondlaste juhi Reigo Tamme teatel ka võimuliidust lahkunud reformierakond. Foto: Marianne Loorents

Sügiseste kohalike valimiste järel Tapal koalitsiooni moodustanud valimisliidu Valgejõgi ja reformierakonna liit laguneb. Eile teatas reformierakonna Tapa piirkonna juht Reigo Tamm, et nad lahkuvad koalitsioonist vallas.

Ühtlasi märkis Reigo Tamm, et Tapa reformierakondlased otsustasid neljapäeval toimunud koosolekul toetada volikogu esimehe umbusaldamist. “See kõik algas kuidagi valesti juba kohe pärast valimisi ja jõudis lõpuks kraavi, kust enam välja ei saa.

Minu hinnangul ei ole olnud kaasamist ega koostööd ning meie suhetes ja positsioonides ei ole olnud ei võrdsust ega viisakust,” ütles reformierakondlasi Tapa vallas juhtiv Reigo Tamm, kes on ühtlasi Tapa vallavolikogu aseesimees. “Suure Peetri ja väikese Peetri mentaliteediga koalitsioonis teadupärast kaugele ei jõua,” põhjendas Reigo Tamm, miks reformierakond ei pidanud koalitsioonis jätkamist võimalikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles