Tarvas ja Flora tüürisid esiliigas viigisadamasse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korra juba jalgpallisaapad varna riputanud ja need taas jalga pannud Sergei Akimovil (kollases särgis) on noortele kolleegidele endiselt palju õpetada. 41-aastase jalgpalluri arvel on tänavu esiliigas neli väravat.
Korra juba jalgpallisaapad varna riputanud ja need taas jalga pannud Sergei Akimovil (kollases särgis) on noortele kolleegidele endiselt palju õpetada. 41-aastase jalgpalluri arvel on tänavu esiliigas neli väravat. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas viigistas Rakvere JK Tarvas täna koduväljakul Tallinna FC Flora U21 meeskonnaga 2:2 (poolaeg 1:2).

Turniiritabelis kolmandal kohal püsivad rakverlased läksid kohtumist juhtima juba 11. minutil, mil oli täpne Sergei Akimov.

Eduseis püsis napid veerand tundi, misjärel Otto-Robert Lipp tasakaalustas esiliigas teist kohta hoidva Eesti valitseva meisterklubi järelkasvumeeskonna poolt seisu ja omakorda kümmekond minutit hiljem viis Mark Anders Lepiku tabamus nad esimese poolaja lõpetuseks ette 2:1.

Viigipunkti päästis väljakuperemeestele Mihkel Gull, kui teisest poolajast oli mängitud pea pool tundi. Lõppnumbrid 2:2 tulid tabloole Gulli realiseeritud, kuid meeskonna kapteni Kaarel Saare teenitud penaltist.

Täpselt meistrivõistluste poole peale jõudes on jäme ots esiliigas Maardu Linnameeskonna käes, kes on kogunud 18 matšiga 43 punkti. Teist kohta hoiab kümne meeskonna konkurentsis Tallinna FC Flora U21 36 ja kolmandat Rakvere JK Tarvas 32 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles