Meeste tennisemeistriks ihkas Rakveres saada kaheksa valgepallurit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lahtiste tennisemeistrivõistluste finalistid, võitja Sven Aabreldaal (paremal) ja hõbe Robert Antropov.
Rakvere lahtiste tennisemeistrivõistluste finalistid, võitja Sven Aabreldaal (paremal) ja hõbe Robert Antropov. Foto: Rakvere tenniseklubi

Läinud nädalavahetusel selgitati Rahvaaia väljakutel Rakvere lahtistel meistrivõistlustel linna parimaid tennise üksik- ja meespaarismängus.

Valgepallureid, kelle hulgas oli nii noori kui ka täiskasvanuid Lääne-Virumaalt ning Tallinnast, konkureeris üksikmängus kaheksa. Kolm päeva väldanud turniiri finaali jõudsid Sven Aabreldaal ja Robert Antropov. Esimene alistas poolfinaalis Oliver Vareku 6:4, 6:0 ja teine Vahur Vaide 6:3, 7:5. Lõppkohtumises pani Aabreldaal oma paremuse kolmes setis maksma numbritega 2:6, 6:3, 6:2.

Nelja paari osalusel peetud meespaarismängus krooniti võtjaks vennad Artur ja Robert Antropov, kelle edunumbrid finaalis Sven Aabreldaali ja Aare Kongi vastu olid 6:4, 6:3. Et naismängijaid seekord ei osalenud, jäid nende tiitlid välja mängimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles