Hoolduskoordinaatorilt oodatakse loomingulisust

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuues Eesti omavalitsuses esmakordselt loodava hoolduskoordinaatori töökoha vajalikkuse kohta peab andma tagasisidet ühe aasta pikkune katseperiood.
Kuues Eesti omavalitsuses esmakordselt loodava hoolduskoordinaatori töökoha vajalikkuse kohta peab andma tagasisidet ühe aasta pikkune katseperiood. Foto: Arne Trautmann

Augustist asub Rakveres tööle hoolduskoordinaator, kes abistab neid linnaelanikke, kelle lähedane vajab näiteks tervise halvenemise tõttu enam hooldust. Koordinaator vahendab riigi ja linna pakutavaid toetusi-teenuseid.

Tegemist on sotsiaalministeeriumi üleeestilise pilootprojektiga, mille eesmärgiks on toetada peresid, kus mõni liige vajab rohkem hooldust, ja kiirendada abivajaja jõudmist nii sotsiaal- kui ka tervishoiuteenusteni.

Mai alguses kuulutati välja omavalitsuste konkurss, Lääne- ja Ida-Virumaalt osutus valituks Rakvere linn. Kokku katsetatakse hoolduskoordinaatori vajalikkust kuues omavalitsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles