Kiri: millega meelitada eluheidikuid äärelinna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Tahaksin linnakodanikuna veidi imestada, nuriseda ja arvamust avaldada pärast 5. juulil Virumaa Teatajas ilmunud artikli “Napsutajad suunatakse kesklinnast metsaserva” lugemist.

Olen igati nõus, et artiklis kirjeldatud kontingent ei sobitu kuidagi meie linna rahulikku ja ilusasse keskkonda ja riivab nii kohalike kui ka turistide silma. Nagu artikli pealkiri juba ütleb, on probleemile leitud võimalik lahendus. Kas ikka on?

Kõigepealt avaldan oma isiklikku arvamust, miks artiklis kirjeldatud seltskond kesklinna koguneb. Esiteks elatuvad need inimesed enamasti taara korjamisest ja südalinnas leidub taarat ilmselt kõige rohkem. Teiseks: taaraautomaadid, kus saaki rahaks vahetada, asuvad sealsamas bussijaama läheduses. Kolmandaks on need inimesed ilmselt läheduses asuva alkokaupluse või mini-Rimi püsikliendid ja joogipoolise saavad nad sealt enamasti kätte järjekorras seismata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles