Pikanäpumehed haarasid kortermaja keldrist noosina kaasa mitu saagi

Katria Helena Komp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühes Ulvi kortermajas murti sisse keldrisse.
Ühes Ulvi kortermajas murti sisse keldrisse. Foto: Toomas Huik

Ööl vastu kolmapäeva murti Ulvi külas sisse kortermaja keldrisse, kust viidi minema nii mõnigi väärtuslik tööriist. Margo Bastig, kelle keldris pikanäpumehed tegutsesid, hindab tekitatud kahju umbes 500-euroseks: “Hommikul nägin, et tabalukk oli kas lahti saetud või murtud. Nad tulid vist akna kaudu sisse, sest aken oli ka lahti.” Bastigu sõnul on politseisse avaldus esitatud ning ka Facebookis käib inimeste aktiivne teavitamine.

Ulvi klubi juhataja Teele Kallipi kinnitusel on Ulvis olnud üldiselt vaikne elu. Siiski meenutab ta juhtumit, kuidas jaaniööl jättis tuttava laps jalgratta trepikotta seisma ning hommikuks oli ratas kadunud. Lapse sõnul oli sõiduvahend turvaliselt trepikotta kinnitatud, kuid tagantjärele on raske midagi tõestada. Tolle juhtumi puhul politseisse avaldust ei esitatud, sest loodeti, et ratas ilmub küla vahel välja.

Kallip lisab, et viimasel ajal on Ulvis üsna palju näha liikumas uusi inimesi ja võõraid noori. Ka Bastig on täheldanud, et uusi inimesi tuleb üha juurde, kuid ta usub, et neid ei saa süüdistada: “Tegelikult ei saa kellelegi näpuga näidata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles