Kuulus kuuselinn püstitab jõuluküla

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jõuluküla täpne kontseptsioon ootab veel väljatöötamist, kuid selge on see, et jõulukuu saabudes aitavad Keskväljakul meeleolu luua temaatilised majakesed ja kauplejad.
Rakvere jõuluküla täpne kontseptsioon ootab veel väljatöötamist, kuid selge on see, et jõulukuu saabudes aitavad Keskväljakul meeleolu luua temaatilised majakesed ja kauplejad. Foto: Marianne Loorents

Jõulude paiku omanäoliste kuuseinstallingutega inimeste meeli köitnud ning tänu sellele maailmaski omajagu tähelepanu pälvinud Rakvere Keskväljakule kerkib tänavu detsembris jõuluküla. Järgmine suvi võib aga tuua linnapäevadeks saunafestivali.

Linnapea Marko Torm lausus, et praegu pole jõulupuu, olgu selleks ehe kuusk või installing, jututeema. “Kindlasti teeb linn sellel aastal jõuluküla,” ütles ta.

Linnajuht lisas, et uue idee puhul lähtutakse ennekõike sellest, milline võiks olla üks õige, inimeste ootustele vastav jõuluküla. Teistsugune lähenemine aitab Marko Tormi sõnul luua meeldiva jõulutunde ja rõhutada perekesksust. “Jõuluküla, kui see kesklinna püstitada ja atraktiivselt valgustada, võiks olla südamlik,” tähendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles