Viru avavangla osakonna kinnipeetav ei naasnud vanglasse  

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Safonov.
Mihkel Safonov. Foto: Justiitsministeerium

Täna, 21. juuni hommikupoolikul ei naasnud ettenähtud ajal Viru vangla avavangla osakonna kinnipeetav Mihkel Safonov, teatas justiitsministeerium.

25-aastane Safonov on kõhna kehaehitusega, siniste silmade, lühikeste juustega, ligikaudu 190-195 cm pikk. Safonov suhtleb eesti keeles ning valdab vähesel määrab vene keelt.

Tema eritunnuseks on tätoveering vasakul käel ja õlavarrel, mis ulatub randmeni.   Vanglast lahkudes kandis Safonov musti kilepükse, musta T-särki, musti spordijalanõusid ja pruuni jakki. Ta on pärit Tartu linnast ja on võimalik, et ta liigub Tartu või Viljandi suunal.  

Safonov kannab 8,5 kuu pikkust karistust vägivallakuritegude eest, tema karistusaja lõpuni on jäänud vähem kui 6 kuud.  

Vangi otsimisega tegelevad vanglateenistus ja politsei.  

Viru vangla alustas antud asjas ka kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvalehoidmist kinnipeetava puhul, keda on lubatud lahkuda kinnipidamisastutusest. Süüdimõistmisel on võimalik karistus kuni üheaastane vangistus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles