Täna tehakse teetöid üle Eesti

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teekatte pindamistööd.
Teekatte pindamistööd. Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Täna kella 8.30 kuni kella 17-ni on veetrasside ehitustöödeks liiklusele suletud Harju maakonnas Sausti-Kiili tee Kiilis Mäe tänavast kuni Nabala teeni (km 4,8-5,1). Ümbersõit Pindle tee kaudu.

Teeäärsete puude raietööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Türil (km 75,5).

Teekatte pindamistöid tehakse Järva maakonnas Perila-Jäneda maanteel Harju maakonna piirist Lehtmetsani (km 24,1-29,1), Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Viitnal (km 71,1-72,3) ja Jõgeva maakonnas Jõgeva-Põltsamaa maanteel Aidust Kaavereni.

Kiirusepiiranguks on pinnatud lõikudel 30 km/h.

Teekatte remonttöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Hellamaal (km 69,0-70,0) ja Väikese Väina tammil (km 85,0-88,0).

Teekatet märgistatakse Võru maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Põlva maakonna piiri ja Osula ristmiku vahelisel maanteelõigul (km 238,9-248,9).

Maanteeinfokeskus kutsub liiklejaid üles ettevaatusele märgistajatest ja aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödasõidul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles