Kevin Vabaorg on triatlonis Eesti pronksimees

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Vabaorg.
Kevin Vabaorg. Foto: Glänel Tirrand

Valgas selgitati Eesti meistrid triatloni olümpiadistantsil, kus Kevin Vabaorg teenis elu esimese täiskasvanute tiitlivõistluste medali – pronksi. Noorsooklassis riputati talle kaela hõbedane autasu.

Enne kodust tiitlijahti juuni lõpupäevil Euroopa karikasarja etappidel Belgias ja Hollandis võistelnud 20-aastane Viru-Jaagupi sportlane läbis jõuproovi, mis koosnes 1,5 kilomeetri ujumisest, 40 kilomeetri rattasõidust ja 10 kilomeetri jooksust koguajaga üks tund, 53 minutit ja 40 sekundit.

Meesteklassi võidu saavutanud eakaaslasest Henry Räppost lahutas teda finišis 20 ning teisena lõpetanud mullusest meistrist Ivo Suurest 14 sekundit. Paremuselt teise Lääne-Viru meestriatleedina lõpetas Mart Suurkivi Kadrinast Eesti meistrivõistlused seitsmendal kohal, läbides distantsi ajaga kaks tundi, üks minut ja 45 sekundit.

Naiste arvestuses tuli Vinni-Pajustist pärit Relika Toome (2.25.52) üheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles