Märt Agu: lapsed on leitsakule hästi vastu pidanud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupeo esimene päev
Tantsupeo esimene päev Foto: Jelena Rudi

Koolinoorte tantsupeo tänase teise etenduse eel ütles kunstiline juht Märt Agu, et õpetussõnu tal enam jagada pole ning üllatavalt hästi on lapsed vastu pidanud ka valitsevale leitsakule.

Märt Agu rääkis «Aktuaalsele kaamerale», et tantsijad on ääretult tublid, lisades, et nad on kuulda võtnud kõiki õpetussõnu, mis neile öeldakse, et kuidas selles leitsakus ellu jääda, vahendas ERR Uudised.

Kellel aga probleeme tekib, on abi kohe käepärast võtta, mitut sorti meditsiiniteenistusega esmaabist kuni välihaiglani on ametis paarsada inimest.

Laulu- ja tantsupeo meditsiiniteenistuse juht Erik Vellerammi sõnul ei saa öelda, et käed-jalad oleksid tööd täis, aga nii mõnelegi on ikka tulnud abi osutada.

Velleramm lisas, et kuumus on põhjustanud väsimust ja mõnel juhul ka toonud kaasa palaviku, tantsijatel aga nagu ikka - enamjaolt ära hõõrutud jalad või välja väänatud hüppeliiges, üldiselt olla aga lapsed täiskasvanutest isegi vastupidavamad, kuumus ongi see ainus asi, mille üle lapsed ka ise kurdavad, muidu olla kõik väga hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles