Vihulas sünnib suveromanss

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõisa kontserdid on suve osa. Neljapäeval esines kaunis paigas ülipopulaarne Karl-Erik Taukar bändiga.
Vihula mõisa kontserdid on suve osa. Neljapäeval esines kaunis paigas ülipopulaarne Karl-Erik Taukar bändiga. Foto: Anu Viita-Neuhaus

Maaliliste saarekeste ja kaarsildadega Vihula mõisas saab suveõhtutel nautida meelelahutust, sõita paadiga ja osaleda üllatusrohketes töötubades.

Kümmekond suve on Vihula mõisa estraadilaval kuulnud hitte. Väikese kõlakojaga paik on ümbritsetud metsaviiruga, jättes müstilise mulje intiimsetest kontsertidest. Vihula mõisa turunduse projektijuht Dina Kivi rääkis, et lisaks väikesele spaale ning suurepärasele söögile sooviti mõisas pakkuda veel midagi. Sellist, mis oleks teistmoodi. “Soovisime silma paista. Mõtlesime, mis võiks olla meil,” sõnas Kivi.

Pooljuhuslikult leitud võimalusest on saanud märk. Juulist kuni poole augustini on mitu korda nädalas võimalik nautida kontserte ja vabaõhuetendusi. Kuulda võib artiste Tanel Padarist Smilersini ja Annely Peebost Tõnis Mäeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles