Lääne-Virumaa teedel tõhustatakse liiklusjärelvalvet

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Postimees/Scanpix

Käesoleva nädala reedest kuni pühapäevani tugevdab Ida prefektuur liiklusjärelvalvet Lääne-Virumaa teedel.

Järelevalve eesmärk on tagada liiklusohutus nii suveperioodil puhkepiirkonnas viibivatele külastajate kui turvalisus Rutjal mootorratturite kokkutulekul osalejatele.

Maanteeameti ning Politsei- ja Piirivalveameti koostöös käivitunud kampaania „Piirkiirus ja ohutu kiirus asulavälisel teel“ raames on Ida prefektuuril planeeritud ennetavaid ja liiklusjärelevalvelisi tegevusi.

Kampaania käigus keskendutakse ohutu sõidukiiruse valiku propageerimisele asuvälisel teel. Samuti tõstetakse liiklejate tähelepanu, selgitatakse liiklusseadust ja jagatakse soovitusi.

„Sel aastal on Virumaa teedel hukkunud juba kuus inimest ja pooltel juhtudel on saatuslikuks saanud just arutu kihutamine. Seega kiiruseületajatesse ja roolijoodikutesse politsei oma suhtumist ei muuda - alustame menetlust ja karistamisel oleme resoluutsed,“ ütles Ida prefektuuri korrakaitsebüroo juht Tarmo Tammiste.

Lääne-Virumaal Vihula vallas Rutjal toimub nädalavahetusel motosõpru ühendav kokkutulek Smash 2011. Üritusel osavõtnutele annab politsei pühapäeval tagasiteele asudes võimaluse kontrollida enda kainust.

„Mootorrattaentusiastina panen kõigile üritusest osavõtjaile südamele kasutada ette nähtud turvavarustust, pidada kinni lubatud piirkiirusest ja kasutada võimalust koduteele asudes kontrollida enda tervislikku seisundit,“ kõneles Ida prefektuuri prefekt Aldis Alus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles