Pooled kontrollituist rikkusid tuleohutusnõudeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu esimesel poolaastal kontrollisid inspektorid tuleohutusnõuete täitmist ja suitsuanduri olemasolu kokku 125 eluasemel, Lääne-Virumaal 55 ja Ida-Virumaal 70 kodus. Neist enamikus oli suitsuandur olemas, kuid erinevaid tuleohutusnõuete rikkumisi tuvastati pooltes eluruumides.

Suitsuandur puudus viies kodus, töökorras oli sada ja õigesti paigaldatud 96 suitsuandurit. Samuti pöörasid inspektorid tähelepanu kütteseadmete korrashoiule. Rikkumisi kütteseadme kasutamisel tuvastati 39, millest üheksal korral keelati seadme kasutamine. Tuleohutusnõuete rikkujatele anti ettekirjutused. Tänaseks on 33 eluasemel tuleohutusalased puudused kõrvaldatud.

Lääne-Virumaal kontrolliti tuleohutusnõuete täitmist, sh suitsuanduri olemasolu 55 eluruumis, neist 28 vastasid tuleohutusnõuetele. Suitsuandur puudus ühel elamispinnal, õigesti oli paigaldatud 52 ja töökorras 51 suitsuandurit. Kütteseadmete tuleohutusnõuete rikkumisi fikseeriti 22. Tänaseks on puudused kõrvaldatud 12 eluasemel.

Ida-Virumaal kontrolliti tuleohutusnõuete täitmist, sh suitsuanduri olemasolu 70 eluruumis, neist tuleohutusnõuetele vastasid 34. Suitsuandur puudus neljas kodus, õigesti oli paigaldatud 44 ja töökorras 46 suitsuandurit. Kütteseadmete tuleohutusnõuete rikkumisi fikseeriti 17. Tänaseks on puudused kõrvaldatud 21 eluasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles