Motomeeste kokkutulek Rutjal toob politsei teedele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reedest kuni pühapäevani tugevdab Ida prefektuur liik­lusjärelevalvet Lääne-Virumaa teedel. Järelevalve ees­märk on tagada puhkepiirkonnas viibivate külasta­jate liiklusohutus ja Rutjal mootorratturite kokkutule­kul osalejate turvalisus.



Maanteeameti ning politsei- ja piirivalveameti koos­töös käivitunud kampaania “Piirkiirus ja ohutu kii­rus asulavälisel teel” raames on Ida prefektuur planeerinud ennetavaid ja liiklusjärelevalvelisi tegevusi. Kampaania käigus keskendutakse asulavälisel teel ohutu sõidukiiruse valiku propageerimisele. Samuti selgitatakse liiklusseadust ja jagatakse soovitusi.

“Sel aastal on Virumaa teedel hukkunud juba kuus ini­mest ja pooltel juhtudel on saatuslikuks saanud just arutu kihutamine. Seega kiiruseületajatesse ja roolijoo­di­kutesse politsei oma suhtumist ei muuda – alustame menetlust ja karistamisel oleme resoluutsed,” ütles Ida prefektuuri korrakaitsebüroo juht Tarmo Tammiste.

Vihula vallas Rutjal leiab nädalavahetusel aset motosõpru ühendav kokkutulek Smash 2011. Üritusel osa­lejatele annab politsei pühapäeval, kui asutakse koduteele, võimaluse kontrollida enda kainust.

“Mootorrattaentusiastina panen kõigile üritusest osavõtjaile südamele kasutada ettenähtud turvavarustust, pidada kinni lubatud piirkiirusest ja kasutada võimalust kontrollida koduteele asudes enda tervislikku seisundit,” lausus Ida politseiprefekt Aldis Alus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles