Vutimehed pöörasid kaotusseisu võiduks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Liblekas (esiplaanil palliga).
Karel Liblekas (esiplaanil palliga). Foto: Ain Liiva

Eesti esiliiga jalgpallimeistrivõistlustel kolmandat kohta hoidev Rakvere JK Tarvas meeskond kasvatas reedel punktiarvet, alistades Tartus sealse JK Welco 2:1.

Mitmendat puhku sel hooajal lubasid rakverlased kohe kohtumise alguses vastasel juhtima minna: penaltist avas 11. minutil skoori võõrustajate resultatiivseima mängijana tänavu üheksa väravat löönud Mikk Valtna.

JK Tarvas tasakaalustas seisu välejalgse vanameistri Sergei Akimovi abiga 17. minutil. Et rohkem avapoolajal väravaid ei löödud, läksid meeskonnad viigiseisul 1:1 poolajapausile. Külalised viisid kolm võidupunkti endaga kaasa tänu Karel Liblekase tabamusele, mis sündis teise poolaja alguses, kohtumise 56. minutil.

18-aastasele pallurile oli see karjääri teiseks oluliseks väravaks Eesti esiliigas, sest tema eelmine tabamus, mille ta lõi vahetusmehena platsile tulles, aitas rakverlastel mai lõpus viigistada Tallinna FCI Levadia U21 tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles