Rakvere staadion valmistub noorte jalgpalli EMiks

Virumaa Teataja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Kui Haapsalus algas eelmisel nädalal 2012. aasta kuni 19aastaste jalgpalli EM-turniiri läbiviimiseks staadioni tribüünide remont, siis Rakvere staadionil on Rakvere spordikeskuse direktori Erich Petrovitsi kinnitusel põhilised tööd, mida Euroopa jalgpalliliit (UEFA) nõudis, juba tehtud.


“Meil oli puudusi ka märksa vähem kui Haapsalus, helivõimendussüsteem sai paika enne jaanipäeva, 1000 istekohta nõuti, praeguseks on staadioni tribüünile paigaldatud 1185 istekohta,” rääkis Petrovits.

Rakvere staadionil on veel teha väiksemaid töid riietusruumides, kus on probleeme WCde ja duširuumidega, kuid ka need saavad Petrovitsi sõnul peagi korda.

Kui Haapsalus toimub kolm alagrupimängu, siis Rakveres selgitab lõpliku paremusjärjestuse üks alagrupp.
“See tähendab, et meil tuleb järgmise aasta juulis kuus finaalturniiri mängu ja erinevalt Haapsalust on meil ka valmidus teleülekannete tegemiseks,” kõneles Petrovits, kes uskus, et järgmisel suvel Rakvere staadionilt ka noorte jalgpallurite madistamisest telepilti toodetakse.

Kultuuriministeerium eraldas Rakvere staadioni vastavusse viimiseks UEFA poolt esitatud nõuetega miljon krooni ehk veidi enam kui 63 900 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles