Ebavere-Rakke maanteelõigu remonttöid jagub kahte aastasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetöid tehakse praegu paljudes Eesti paikades.
Teetöid tehakse praegu paljudes Eesti paikades. Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigimaantee Rakvere–Väike-Maarja–Vägeva kilomeetritel 30,5–43,7 Ebavere-Rakke teelõigul on maanteeameti Ida regiooni direktori asetäitja Rainer Kuldmaa sõnul sel aastal ette nähtud remontida kahe kilomeetri pikkune lõik Rakkest Väike-Maarja poole. “Ülejäänud osas jätkub ehitustegevus 2012. aastal,” ütles Kuldmaa.

Remondi käigus tehakse teele pikiprofiili parandusi, asendatakse osaliselt muldkeha pinnas ning ehitatakse uus alus ja kate. Septembri lõpuks ehitatakse liiklusohutuse parandamiseks ümber Kapu-Rakke-Paasvere ristumine riigimaanteega nihutatud harudega ristmikuks, mis saab Rainer Kuldmaa sõnul ka valgustuse.

Liiklejatelt palub Kuldmaa tähelepanelikkust ja mõistvat suhtumist. “Tööde tsoonis on kiirusepiirang kuni 30 km/h, liiklus on reguleeritud ajutiste liiklusmärkide abil ning vajadusel kasutatakse foore,” sõnas Kuldmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles