Kaitsepolitsei menetlustoimingud kaitseministeeriumis on lõppenud

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud kaitseministeeriumis
Politseinikud kaitseministeeriumis Foto: Toomas Huik

Kaitsepolitsei peadirektori asetäitja Eerik Heldna kinnitas, et nende menetlustoimingud kaitseministeeriumis on lõppenud.

Eile kaitseministeeriumis tulistamise korraldanud ja politseioperatsiooni käigus hukkunud Karen Drambjan on aastaid internetti postitanud vihaseid kommentaare ning avaldas 2009. aastal arvamust, et Eestis suhtutakse mitte-eestlastesse kui orjadesse, keda on vaja vaid riigikassa täitmiseks ning kutsus muulasi üles oma õiguste eest seisma, kuna Eesti valitsus on juba alustanud kodusõda.

Heldna ei tahtnud täna Postimees.ee’le täpsustada, kas Drambjan nende avalduste tõttu kaitsepolitsei huviorbiiti sattuski. «Me teame, kellega on tegu,» kordas kaitsepolitsei Heldna eile väljaöeldut. «Vaba riik, vaba maa – inimesed ikka kirjutavad.»

«See, millisel viisil, kui palju ja mis asjaoludel antud isik kaitsepolitseile tuttav on, on paraku see informatsioon, mida me ei ole valmis avalikkusega jagama,» sõnas Heldna. Samuti ei olnud ta nõus kommenteerima, kas Drambjanil oli ka mõttekaaslasi või oli ta üksik tegutseja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles