Avatud talude päevale antakse avapauk 21. juulil

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talud ootavad külastajaid juba sel pühapäeval.
Avatud talud ootavad külastajaid juba sel pühapäeval. Foto: Maaeluministeerium

21. juulil kell 12 antakse Raplamaal Juurimaa Tallis järgmisel päeval toimuvale avatud talude päevale väärikas avapauk, millest on osa võtma oodatud kõik huvilised.

„Juba 22. juulil toimub neljas üleeestiline avatud talude päev, oma uksed avab pea 300 talu ja põllumajandustootmist. Kuigi laupäev on enamikule taludest kiire ettevalmistuspäev, tahtsime siiski ka neile anda võimaluse avatud talude päeva avaüritusest osa võtta, seetõttu toimubki avatrall päev varem,“ sõnas avatud talude päeva projektijuht Kertu Kärk.

„Ootame kõiki koos perega avatud talude päeva väärikalt sisse juhatama. Oleme ette valmistanud programmi, kus vaatamist ja kuulamist on igaühele. Juurimaa Talli pererahvas on lahkelt nõus oma kauneid hobuseid tutvustama, Päts Sahver annab maitsta värskeid leivatooteid ning meelelahutuse eest hoolitsevad Duo Malva & Priks ja Rohke Debelak,“ lisas Kertu Kärk.

Hetkeseisuga osaleb 22. juulil toimuval avatud talude päeval 299 talu ja põllumajandustootmist. Lääne-Virumaalt on osalejaid 24. Tallu sõitmisel on abiks NaviCupi mobiilirakendus ning ülevaate taludest annavad veebileht www.avatudtalud.ee ja paberkaart osalevate taludega. Paberkaardid on saadaval Alexela suuremates tanklapoodides, Rimi lettides „Talu toidab”, turismiinfopunktides ja maaeluministeeriumi valvelauas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles