Tulumaksu laekumine paraneb

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kaheksa kuu kokkuvõttes on kõikidele Lääne-Virumaa omavalitsustele laekunud üksikisiku tulumaksu mullusest rohkem. Kõige paremini on läinud Rägavere vallal, kus tulumaksu on mullusega võrreldes koguni 10,7% võrra enam laekunud, kõige nigelamalt aga Viru-Nigula vallal, kus maksuraha on kogunenud mullusest enam vaid 0,3% võrra.

Kui veel kevadel paistis Viru-Nigulas seis kena ja maksulaekumine kasvas päris jõudsalt, siis kõik kolm suvekuud jäid eelmise aastaga võrreldes miinusesse.

Augustis jõudis mullusega võrreldes lõpuks plussi Rakvere vald: hea maksulaekumine augustis tagas selle, et kaheksa kuu kokkuvõttes on vallale tulumaksu laekunud mullusest 0,9% võrra enam.

Eestis keskmiselt on üksikisiku tulumaksu kaheksa kuu jooksul eelmise aasta sama ajaga võrreldes laekunud 4,7% rohkem. Lääne-Virumaal on sellest paremini läinud lisaks Rägavere vallale ka Vihula (8,6%), Rakke (8,4%), Kadrina (6,9%), Haljala (6,5%), Sõmeru (5,6%) ja Väike-Maarja vallal (5%) ning Kunda linnal (5,7%). Rakvere linnas on tulumaksu laekumine mullusega võrreldes paranenud 2,6% võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles