Korraldajad jäid tänavuse Viru Folgiga rahule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folk 2011 Käsmus.
Viru Folk 2011 Käsmus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Viru Folgi korraldajad tegid eelmisel nädalal kokkuvõtteid tänavusuvisest Viru Folgist ja loevad ettevõtmise selle peakorraldaja Peep Veedla sõnul kordaläinuks.


“Publiku arvu poolest jäi festival eelmise aasta tasemele, see oli 12 000 ringis, majanduslikus  mõttes oli parem kui mullu,” ütles Peep Veedla ja lisas, et on ise rahul ja tagasiside on samuti olnud positiivne.

Tema sõnul seab koht publiku arvule piirid ja selles osas enam palju kasvada ei ole võimalik.   Rahalises mõttes tuli festival Veedla hinnangul omadega välja, kuid olulist kasumit ka ei teeninud, ent arvestades, et eelmisel kahel aastal tuli korraldajatel ise peale maksta, oli tulemus hea.

Kokkuhoid saavutati tänavu reklaami vähendamisega ja turvateenuse pealt, sest osaliselt tegelesid  turvamisega vabatahtlikud. Veedla sõnul oli esialgu plaanis ka programmi pealt kokku hoida, kuid see ei õnnestunud.
Praegu tegeleb Viru Folgi meeskond juba järgmise aasta festivali programmi koostamisega ja ühe Kanada päritolu esinejaga on juba ka leping sõlmitud.

Esimesed järgmise festivali esinejate nimed kuulutab Viru Folk välja novembris, mil algab ka piletimüük.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles