Lasteaed Triin tähistas remondieelset kolimist peoga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed.
Lapsed. Foto: Meelis Meilbaum

Lasteaed Triin pidas üleeile suurt lahkumispidu, millega jäeti mõneks ajaks hüvasti oma majaga, kust esmaspäevast hakatakse tasapisi välja kolima, sest hoone läheb remonti.



Et lasteaia kõige väärtuslikum vara remondi ajal kaduma ei läheks, oli tekitatud pitseeritud kolimiskast, kus sees hinnalised esemed. Kasti koos üleandmis- ja vastuvõtuaktiga andis lasteaia direktor Diana Kuntor lepatriinu juuresolekul üle Rakvere abilinnapeale Ain Suurkaevule, kelle kohustuseks jääb kast pärast remonti lasteaia taasavamispeol uuesti üle anda.

“Luban kasti hästi hoida ja selle õigel ajal tagastada,” kinnitas abilinnapea.

Diana Kuntor ütles, et üleeile oli ühtlasi nii rõõmus kui ka kurb päev – kahju oli lahkuda oma majast, samas oli hea meel, et viimaks remonti tegema hakatakse.

“Mina olen seitse aastat olnud Triinu lasteaia direktor ja kui ma siia majja tulin, nägin ma, et see maja vajab totaalset muutust,” kõneles Kuntor.

Maja muutumine jäädvustatakse fotokroonikasse. Juba praegu on fotograaf kõik ruumid üles pildistanud sellises seisukorras, nagu need on. Pilte tehakse ka ehituse ajal ja pärast remondi lõppemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles