Aseris kõlab jälle ebaharilik muusika

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival ootab elamust saama.
Festival ootab elamust saama. Foto: Janar Korostik

22. juulil Aseris juba kolmandat korda toimuv ebahariliku muusika festival kutsub osa saama muusikalistest hommiku- ja lõunapiknikutest ning muusikalisest gurmeest Aseri muulil.

Päev algab muusikalise hommikupiknikuga “Muusikaline ekskursioon läbi maailmaruumi” kell 11 Aseri rahvamaja juures, kus muusikud tutvustavad oma instrumente ja antakse väike kontsert. Järgneb muusikaline lõuna, kus esinevad Toivo Sõmer ja Maria Korepanova.

Päeva põhikontsert “Muusikaline gurmeeõhtusöök” algab kell 19 Aseri muulil.

Esinevad Anne-Liis Poll (Eesti), Sergio Castrillon (Kolumbia), Toivo Sõmer (Udmurtia, Eesti), Vlady Bystrov (Saksamaa) ja Maria Korepanova (Eesti).

Anne-Liis Poll on Eesti improvisatsioonilise laulu üks juhtivaid edendajaid.

Ta tegutseb nii improvisatsiooni kui ka klassikalise laulu õppejõuna EMTA kõrgemas lavakunstikoolis, Eesti muusika- ja teatriakadeemias ning TÜ Viljandi kultuuriakadeemias.

Sergio Castrillon on Kolumbia päritolu tšellist, impromuusik ja helilooja.

Vlady Bystrov on Venemaal sündinud muusik, kes tegutseb peamiselt Saksamaal, armastab pigem väikeseid eksperimentaalseid vorme ja on kontsertidega üles astunud peaaegu kogu maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles