Pärdi muusikamaja sai rohelise tule (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Aasvee, Kristiina Hussari ja Anne Kose loodud Pärdi muusikamaja arhitektuurikonkursi võidutöö näeb ette hoonete püstitamise ringteele.
Kristiina Aasvee, Kristiina Hussari ja Anne Kose loodud Pärdi muusikamaja arhitektuurikonkursi võidutöö näeb ette hoonete püstitamise ringteele. Foto: eskiis

Rakvere linnavolikogu kehtestas eile hommikul toimunud erakorralisel istungil palju kõneainet pakkunud L. Koidula 11b detailplaneeringu ja otsustas alustada Pärdi muusikamaja projekteerimisega.

Kuigi L. Koidula 11b detailplaneeringu kehtestamisele eelnes päris pikk vaidlus, otsustas volikogu häältega 13:4 selle siiski kehtestada. Linnapea Marko Torm kinnitas, et detailplaneeringu kehtestamine ei tähenda automaatselt riigigümnaasiumi ehitamist kinnistule.

Riigigümnaasiumi asukoha variantidega tuleb linnavalitsus volikogu ette augustis ning linnapea sõnul on neid kolm-neli. Samas on linnavalitsus haridus- ja teadusministeeriumile lubanud, et augustis antakse teada linna seisukoht, kuhu riigigümnaasiumi võiks rajada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles