Maastikuratturid pakuvad maiuspalu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukkumisest, tehnilistest viperustest ja pitsitavast palavusest hoolimata tuli naiste klassi võitja Greete Steinburg üle Rakke rattamaratoni finišijoone naerusuiselt.
Kukkumisest, tehnilistest viperustest ja pitsitavast palavusest hoolimata tuli naiste klassi võitja Greete Steinburg üle Rakke rattamaratoni finišijoone naerusuiselt. Foto: Viktor Tund

Kiviõli motokeskuses tuleb paari päeva pärast kaks vaatemängulist maastikurattavõistlust: kross ja mäestlaskumine. Kõrvalalal tuleb krossi­rajale riigi meistritiitlit nõutama ka maratonide spets Greete Steinburg.

Rakkelanna Steinburg võidutses viimati läinud pühapäeval 27-kraadises leitsakus sõidetud üleriigilise sarja etapil, Škoda Laagri Rakke rattamaratonil.

Tema edu naiste arvestuse teisena lõpetanud tartlanna Janelle Uibokandi ees oli kukkumisest ja tehnilistest viperustest hoolimata lõpuks üle nelja minuti. Sookaaslaste hulgas tuli 49-kilomeetrisel distantsil kolmandale kohale pealinlane Kätlin Kukk ligi 13-minutilise kaotusega võitjale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles