Rakvere Ööjooks otsib heategevusobjekti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooksjad ja kepikõndijad Rakveres.
Jooksjad ja kepikõndijad Rakveres. Foto: MTÜ Eesti Maraton

Rakvere Ööjooks otsib heategevusobjekti, et eraldada järgmise aasta viiekilomeetrisele distantsile täishinnaga registreerunute osavõtutasust oluline osa piirkondlikuks heategevuseks.

Rakvere Ööjooksu korraldaja MTÜ Rakvere Maraton on võtnud piirkonna vabaühendusena sihiks eeskuju andmise kõikidele ettevõtetele, avaliku sektori ametiasutustele ja kolmanda sektori organisatsioonidele Virumaal ning otsib piirkondlikku heategevusobjekti, et annetada tuleva aasta Ööjooksu viiekilomeetrisele distantsile täishinnaga registreerunute osavõtumaksust oluline osa piirkondlikuks heategevuseks.


Ööjooksu korraldajate sõnul on sel aastal uudse ettevõtmise eesmärgiks nende toetamine, kes edukamate abi kõige enam vajavad. Korraldustoimkonna soov on lisaks inimeste liikuma julgustamisele panustada tänavu ka piirkondlikku heategevusse reaalse rahalise toega.


«Oleme kindlad, et see on tõsine abi ühele või mitmele väärt algatusele või tegevusele, mida sotsiaalvaldkonnas Rakvere linnas või Lääne-Virumaal laiemalt läbi viiakse,» selgitas Ööjooksu meeskonna liige Kadi Fedoritš. «Olgu tegemist eakate, laste või puuetega inimesi ühendava organisatsiooniga - kõik märkuandmised on teretulnud,» lisas Fedoritš.


Ööjooksu meeskond ei välista ka eraisikute toetamist. «Haiguskulud, vahendite ja võimaluste puudus käivad ikka inimesi pidi,» märgib ühingu juhatuse liige Marko Torm lisaks.


MTÜ Rakvere Maraton palub kõikidel partnerlusest huvitatud sotsiaalvaldkonna MTÜ´del või eraisikutel endast ja oma vajadusest täiendava toe järgi teada anda aadressile info@eestimaraton.ee hiljemalt 20.10.2011 kell 17.00. Sisuline kirjeldus taotlejast ja toetuse vajadusest ei tohiks olla korraldajate sõnul antud adressaadile pikem kui pool A4 lehekülge.


Ööjooksu meeskond teavitab oma otsuse jõulukuul, pidulikul vastuvõtul.


Ööjooksu ja liikumissarja «Terve Rakvere Liigub» korraldav MTÜ Rakvere Maraton tõi eelmise aasta suvel Ööjooksule üle paarituhande osaleja. Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud Ööjooks tuleb tuleval aasta 8. juunil ja hõlmab endas nii poolmaratoni kui 10 ja 5 km distantse. Lustida saavad jooksjad, sörkijad, kepikõndijad ja käijad. Päevasel ajal toimuvad meeleolukad laste jooksud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles