Corelli Music toob lavale näosaate võitja tenor Valter Soosalu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corelli Music toob mõisates lavale näosaate võitja tenor Valter Soosalu.
Corelli Music toob mõisates lavale näosaate võitja tenor Valter Soosalu. Foto: Madis Sinivee

Kontserdi­agentuur Corelli Music jätkab juba kahekümnendat aastat suvise menuüritusega – heategevusliku kontserdisarjaga “Eesti mõisad". Kontserdid kõlavad 20.-29. juulini Maarjamäe lossis ja Kernu, Mädapea ning Ruila mõisas.

Järgmisel laupäeval kell 16 saab Mädapea mõisas kuulata barokkansamblit Corelli Consort, mille solistina astub üles näosaatest tuntuks saanud tenor Valter Soosalu. Lisaks saab kuulda Jüri Kuuskemaa muhedaid selgitusi. Kogutakse toetust väikese Ruila mõisakooli laste loovuse arendamiseks mõeldud väikekannelde soetamise fondi. Sarja aukülaline on armastatud kirjanik Leelo Tungal, kelle pere on Ruila mõisakooliga seotud olnud juba mitu põlvkonda.

Tund enne kontserdi algust ja vaheajal on avatud kohvik. Ruila mõisakooli toetuseks on avatud korjanduskarbid, on heategevusmüük. Sarja lõppkontserdile Ruila mõisas juulikuu viimasel pühapäeval pääseb vaba annetuse alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles