Maavalitsus ootab spordiklubidelt rahataotlusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke rattamaraton.
Rakke rattamaraton. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsus ootab oktoobrikuu keskpaigani spordiklubidelt taotlusi harrastusspordi ja liikumisharrastuse toetuse saamiseks. Harrastusspordi toetust eraldab kultuuriministeerium, toetus on mõel­dud harrastusspordi aren­damiseks, spordiprojektide ja arengukavade realiseerimiseks ning sellealaseks organisatsioo­niliseks tegevuseks, samuti üldise liikumisharrastuse laiendamiseks ja vastavasisuliste projektide rahastamiseks.

Toetust saavad taotleda vähemalt ühe aasta vanused maakonnas registreeritud spordiklubid, kes on Lääne-Virumaa Spordiliidu liikmed. Taotlusi 2012. aastaks ning täiendavaid taotlusi 2011. aastaks saab esitada 15. oktoobrini e-posti aadressil harrastussport@l-virumv.ee või Lääne-Viru maavalitsuse postiaadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere.

Täpsemat infot toetuse taotlemise tingimuste kohta leiab harrastusspordi ja liikumisharrastuse toetuse taotlemise ja andmise korrast. Toetuse taotlemise ja andmise kord ning taotluse vormid on maavalitsuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles