Lääne-Viru töötukassa avas ametlikult uued ruumid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnitlema tulnud partnerid ja töötukassa töötajad joonistasid töötukassa Lääne-Virumaa osakonna uute ruumide ametlikul avamisel värvika ühispildi.
Õnnitlema tulnud partnerid ja töötukassa töötajad joonistasid töötukassa Lääne-Virumaa osakonna uute ruumide ametlikul avamisel värvika ühispildi. Foto: Arvet Mägi

Eile avas Eesti töötukassa Lääne-Virumaa osakond ametlikult oma uued ruumid politsei- ja päästeameti majas Rakveres aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5A.

Eesti töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on siinsete uute ruumide avamine veel üks samm selles suunas, et luua mõistlikud tingimused ja pakkuda ühesuguse kvaliteediga teenust üle Eesti asukohast olenemata.
Ta rõhutas Rakveres paikneva osakonna harukordset positsiooni pääste- ja politseiameti vahel.
“See on märgilise tähendusega. Selline koondumine ja ühtesulamine inimeste teenindamisel on äärmiselt oluline,” rõhutas ka sotsiaalminister Hanno Pevkur, lisades, et paljude maavanemate idee mitme riigistruktuuri koondamisest ühte majja on siin teoks saanud.


Kuna Lääne-Viru maavalitsus asub politsei- ja päästeameti naabruses, ütles maavanem Einar Vallbaum naljaga pooleks, et sinna kanti võiks täiesti luua riigistruktuuride kvartali. “Minu teada pidavat oranž värv tekitama söögiisu, ei tea, kas omal ajal mõeldi selle peale,” lausus Hanno Pevkur kingituseks linnukujulist kommikaussi üle andes. Ta avaldas soovi, et see kauss oleks alati kommidega täidetud, sest suu magusaks saanud kliendid on altimad rääkima.
Oranži värvi teema läbis seepeale ka teiste avamise puhul õnnitlema tulnud partnerite sõnavõtte.


Meelis Paavel selgitas, et algselt pakkus üks tuntud reklaamiagentuur neile 2002. aastal tumesiniste tähtedega logo, mis ei sobinud, ja hilisem lahendus on selline, nagu see praegu on.
Paavel tõi esile, et hetkel on olukord töötuse osas Lääne-Virumaal kaks korda parem kui 2010. aastal: praegu on siin ligikaudu 2000 töötut. “See tähendab, et klientide hulgas on neid, kellega peame rohkem vaeva nägema,” sõnas ta viidates, et enamik neist on pikaajalised töötud. Samas avaldas ta heameelt, et 500 töötut neist osaleb iga kuu aktiivsetes meetmetes.
Uutes ruumides on töötukassa Lääne-Viru osakond juba 1. juulist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles