Nädalaalguse ilm pakub äikesevõimalust ja sooja

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise nädala alguseks prognoosib ilmajaam hoovihma ja äikesevõimalust. Rannas mõnulejatel tasub sellega arvestada.
Järgmise nädala alguseks prognoosib ilmajaam hoovihma ja äikesevõimalust. Rannas mõnulejatel tasub sellega arvestada. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Viimane täispikk juulinädal pakub nii suviselt küpsetavat päikest kui ka äikesevõimalust.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese pilvisusega ilm. Mandri idaservas on vahelduv pilvisus, kohati võib sadada hoovihma ja on äikeseoht. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja esineb äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s, ent äikese ajal tuleb arvestada tugevamate puhangutega. Sooja on 23-28, rannikul kohati 20 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on võimalik äike. Puhub valdavalt kirdetuul 1-7 m/s. Sooja on 14-20 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest. Puhub idakaaretuul 2-7 m/s, äikesega kaasnevad tugevamad puhangud. Sooja on 23-29 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega ja sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 15-21 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest, kuid õhtul pilvisus hõreneb. Puhub idakaaretuul 2-7 m/s, äikesega kaasnevad tugevamad puhangud. Sooja on oodata 24-29 kraadi. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles