Lääne-Virus ootab pühapäeval külastajaid üle paarikümne talu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päeva avaüritus toimus täna Raplamaal Juurimaa tallis.
Avatud talude päeva avaüritus toimus täna Raplamaal Juurimaa tallis. Foto: Ken Mürk

Täna toimus Raplamaal Juurimaa tallis meeleolukas üritus, millega juhatati pidulikult sisse homme, 22. juulil toimuv neljas üleeestiline avatud talude päev. Külastajate ootel on pühapäeval ka rohkem kui paarkümmend Lääne-Virumaa talu.

Külastusvõimalust pakuvad K&G Saarelt OÜ, Simuna Remox, Laglepesa OÜ, Võhu aiand, Oruveski talu, Arma ratsatalu, Järsi kohvik, Pealispõllu talu, Suuretüki talu, Mäehansu talu, Kulina mõis, Pihlamäe käsitöötuba-muuseum, Hõbeda kitsefarm / OÜ Hõbeda Mõis, Linnape Küla, Kuuse mesindustalu / OÜ Artocarpus, Kulina lihatööstus ja pood / OÜ Kulina Mõis, OÜ Küti Mõis, Voore mõis, OÜ Voore Farm, Arkna mõisa meierei ja aiand, Kaarli talu, Mädapea mõis, Karepa ravimtaimeaed & Verner Luke maaligalerii (Norman Ravimtaimed OÜ), Moe mõis, Metsamõisa talu, Männituka hobi- ja hobutalu.

Avatud talude päeval avab oma uksed üle Eesti ligi 300 talu, põllumajandus- ja maaettevõtet. Tallu sõitmisel on abiks NaviCupi mobiilirakendus ning ülevaate taludest annab eraldi veebileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles