Sündmusterohked võistlused võitis taas Lauri Leiten

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoautode GAZ 53 poolfinaalsõit tuli Tapal pooleli jätta, sest üksteise kõrval toppama jäänud autod muutsid raja läbimatuks.
Veoautode GAZ 53 poolfinaalsõit tuli Tapal pooleli jätta, sest üksteise kõrval toppama jäänud autod muutsid raja läbimatuks. Foto: Janek Pakassaar

Eesti veoautokrossi tänavune neljas etapp, mis sõideti laupäeval Tapal, oli niivõrd sündmusterohke, et korraldajad olid sunnitud tõdema: vist ainult metsatulekahju jäi olemata.

Oma osa selles segaduses oli nii võistlejatel, pealtvaatajatel kui ka ilmataadil, kes ei andnud võistluspäeval Tapa rajale tilkagi vihma, mistõttu tuli pidada plaaniväliseid kastmispause.

Veobagide kvalifikatsioonisõidus eraldus ühel autol veljelt rehv ja võttis omapäi veeredes suuna rahva sekka. Korraldajate ettevalmistus oli tasemel – turvalint piisavalt kaugel – ja pääseti ehmatusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles