Kiri: kuidas Piira inimesed liikuma pääsevad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Tasuta ühistransporti Virumaale küll ei tulnud, aga inimeste heaks võiks ikkagi üht-teist ära teha, näiteks bussiühendust parandades. Olen mures just Piira inimeste pärast, kuna elan isegi seal ja näen, mil moel need, kellel autot ei ole, hõreda bussiühendusega hädas on.

Rakveres on küll haigla, kuid kõiki protseduure seal teha ei saa, tuleb sõita Tartusse. Seal käivad inimesed näiteks keemiaravi saamas, aga pole vaja ilmselt põhjalikumalt selgitada, mida selline ravi inimestega teeb. Ennekõike võtab see jõu ja energia jala liikumiseks. Aga kuidas saada õhtusel ajal Piirale?

Ka pärast tööd Rakveresse kultuuri nautima minna on keeruline, sest siis bussid enam ei liigu. Näiteks liini nr 5 buss, mis sõidab Rägavere teele, keerab mõnikord bussijuhi omal algatusel Piirale sisse. Tegelikult ei olekski inimestele vaja muud kui töö ümberkorraldamist, mitte uue liini avamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles