Kaardimoor näeb elu numbrite kaudu

Anette Mai Samolberg
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarokaardid.
Tarokaardid. Foto: Shutterstock

Joogainstruktorina töötav Anne Tipner-Torn tegeleb vabal ajal ka ennustamisega ja paneb soovijatele kaarte.

Ennustamisega on Anne Tipner-Torn kokku puutunud juba lapsepõlves. “Ma olen tegelikult terve oma elu näinud maailma läbi numbrite. Olin alles väike, kui teadsin, mitu trepiastet viib üles või kes mulle vastu tuleb. Ma teadsin inimese sünnipäeva juba enne, kui ta seda mulle ütles,” räägib ta. Alles keskkoolis sai ta teada, et teised ei näe maailma nii, nagu tema seda näeb. “Ma kohe täitsa ehmusin ära, et mis mõttes mina olen ainuke,” kõneleb ta naerdes.

Taro on ühendatud numeroloogiaga ning see oli ka üks põhjus, miks Anne kaartide panemisega tegelema hakkas. “Mind on taro juures alati võlunud see suur arkaan ja numbrite maagia,” märgib ta. Ta selgitab, et suur arkaan kujutab inimese arengut läbi aegade ning on justkui peegel. Olemas on ka väike arkaan, mis näitab maailma baaskujundit filosoofilisest seisukohast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles